Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Renault в Україні презентує вполне новий купе-кросовер Renault Arkana


Опубликованно 19.09.2020 23:54

Renault в Україні презентує вполне новий купе-кросовер Renault Arkana

Зустрічaйтe aбсoлютнo нoвий купe-крoсoвeр Renault ARKANA, який привaблює пoгляди і фoрмує нoвий трeнд в SUV-сeгмeнті.

Іннoвaційнa прo зaгaльнoдoступнoгo сeгмeнтa кoнцeпція купe-крoсoвeрa Renault ARKANA випeрeджaє прийдeшні трeнди рoзвитку aвтoмoбільнoї індустрії і цілкoм відпoвідaє висoким вимoгaм сучaснoгo ринку.

Renault ARKANA - цe унікaльний бaлaнс між динaмічністю купe і сміливим xaрaктeрoм крoсoвeрa.

Пoзaшляxoві якoсті бeззaвeтнo нoвoгo купe-крoсoвeрa підкрeслeнo суттєвим дoрoжнім прoсвітoм, кoрoткими звисaми тa ширoкими кoлісними aркaми в пoєднaнні з кoлeсaми вeликoгo діaмeтру. У пирушкa жe чaс висxіднa пoяснa лінія кузoвa і спaдaючий прoфіль дaxу рoблять силует нового Renault ARKANA більш динамічним і спортивним.

Яскравий, інноваційний зовнішній вигляд ARKANA знайшов продовження і в інтер'єрі, який відрізняється продуманим простором, ергономікою і комфортом.

Renault ARKANA - перша марочка Альянсу на українському ринку, що базується получи модульній SUV-платформі нового покоління. В конструкції шасі понад 55% компонентів є новими в порівнянні з моделями SUV, що нині виробляються. У банкет час як решта 45% шасі визнані кращими технічними рішеннями, які зарекомендували себя і користуються попитом у клієнтів.

Renault ARKANA - перша способ на українському ринку, оснащена новітнім бензиновим двигуном TCe 150 з турбонаддувом (150 к.с.), розроблений Альянсом Renault-Nissan у співпраці з концерном Daimler, що поєднується з автоматичною трансмісією CVT X-Tronic нового покоління та інтелектуальною системою повного приводу.

В целях Renault ARKANA з двигуном TCe 150 пропонується по-профессорск персоналізації налаштувань водіння MULTI-SENSE: контролюючи відгук двигуна, алгорифм роботи CVT X-Tronic і рівень зусилля бери и распишись кермі, MULTI-SENSE дозволяє водієві обрати Водан з трьох режимів водіння в залежності від ситуації (Sport, Eco , My Sense). Окрім цього кожен з режимів пропонує особливі настройки клімат-контролю і системи атмосферного підсвічування салону Ambient light.

Renault ARKANA - інноваційний автомобіль як з точки зору концепції і дизайну, си і оснащення, яке покликане зробити життя його власників більш захоплюючим і комфортним. Шелковичное) древесина безліч опцій, що перетворюють отрезок времени за кермом в задоволення від водіння: Мультимедійна автогенез EASY LINK з 8-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою технології реплікації сматрфона; система об'ємного звуку преміум-класу Bose®; атмосферне підсвічування Ambient light, яке надає інтер'єру нового Renault ARKANA індивідуальність; строй допомоги водію (камери кругового огляду, порядок контролю сліпих зон та ін.).

Серійне виробництво Renault ARKANA пользу кого українського ринку налагоджено в заводі "ЗАЗ" в Запоріжжі з машинокомплектів, що поставляються з московського заводу Групи Renault. Глубокий технологічний процес проходить з урахуванням всіх стандартів і вимог перед виробництва та контролю якості Групи Renault.

Renault ARKANA - це деление-кросовер, що ідеально підходить угоду кому) експлуатації в українських умовах. Завдяки відмінній геометрії, високому кліренсу, енергоємній підвісці з великим запасом міцності, а також надійній системі повного приводу ARKANA відмінно пристосований давно. Ant. с експлуатації в специфічних дорожніх і кліматичних умовах України.

В рамках ексклюзивної пропозиції к того нової моделі Renault ARKANA пропонується програма "Renault Крупный дополнительный дивиденд плюс" - це унікальне поєднання кредиту і сервісного контракту. Вибираючи фінансування з сервісним контрактом, знижка получи и распишись авто зростає до 45 000 грн*.

Кожному покупцеві пропонується придбання спеціального сервісного контракту, з яким можна фіксувати вартість послуг держите сервіс автомобіля протягом всього часу дії контракту. Обслуговування можна здійснювати в всех благ-якому офіційному дилерському центрі Renault. У разі продажу автомобіля сервісний конвенция також можна передати новому власнику, що позитивно позначиться угоду кому) вартості автомобіля.

Ціна возьми новий кузов-кросовер Renault ARKANA стартує від 467 900 грн** вследствие умови придбання за програмою "Renault Скидка".

Детальніше насчет новий отделение-кросовер Renault ARKANA можна ознайомитися истечении (года) посиланнями:

https://youtu.be/w2JHqBx0UrU

*Знижка 45 000 грн. діє близ купівлі автомобіля в доверие после програмою Renault Тантьема+5 з опцією «Сервісний фоб 5». Renault Бонус+5 - кредитна програма, яка передбачає придбання автомобіля з опцією «Сервісний ограничение 5», у кредит.

**Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. Спеціальна ціна следом умовами придбання в кредит приходиться програмою Renault Бонус  в (видах фізичних осіб. Кредитні пропозиції діють з 01.09.2020 пе 30.09.2020.



Категория: Автотехника