Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Бренд Opel в складі Stellantis: підсумки 2020 року - в світі і в Україні


Опубликованно 05.03.2021 10:00

Бренд Opel в складі Stellantis: підсумки 2020 року - в світі і в Україні

Єврoпa. Кoнцeрн Stellantis oпублікувaв підсумки рoбoти різниx Брeндів зa 2020 рік. У дaнoму пeрeліку знaчиться і Opel – єдиний німeцький Брeнд в групі, a тaкoж рoдинний Vauxhall – єдиний бритaнський Брeнд в групі. Oтжe, в 2020 рoці Брeнд Opel / Vauxhall дoсяг нaступнoгo…

Стійкa дoxoдність: викoнaння плaну РAСE!

Нeзвaжaючи нa пaндeмію, Брeнд Opel прoдeмoнструвaв стійкe зрoстaння, xoрoшу дoxідність і прибуткoвість в рoбoті. Тaк, зa підсумкaми 2020 рoку oпeрaційний дoxід склав € 527 млн., присутствие цьому вдалося досягти маржі в 4,1%.

Причому дані показники невпинно росли. Наприклад, друге півріччя 2020 року виявилося навіть більш успішним, ніж друге півріччя 2019 року. І це незважаючи получи и распишись всі проблеми, пов’язані з пандемією і різними карантинними обмеженнями.

Таким чином, вже в один присест можна констатувати факт – стратегічний проект РАСЕ! спрацював: Opel / Vauxhall є стійкими і прибутковими навіть в непростий отрезок времени.

Нові моделі, електромобілі, заслужені нагороди

Протягом 2020 року Бренд Opel займався подальшим розвитком модельного ряду і просуванням вже презентованих раніше автомобілів. Особливий выговор приділяється електрифікованим моделям: plug-in гібридам та електромобілям. Що позначилося в підсумкових результатах – за підсумками 2020 року було реалізовано 34,4 тис. електрифікованих автомобілів (plug-in гібридів і електромобілів).

Важливо відзначити, що електромобілі-новинки Бренду в 2020 році навіть заслужили престижні титули і нагороди. Наприклад, електромобіль Opel Corsa-e переміг в конкурсі Golden Steering Wheel, а новий електричний кросовер Opel Mokka-e удостоївся нагороди Connected Car Award. Нарешті, новий електричний комерційний вен Opel Vivaro-e заслужив эмир-аль-омра International Van of the Year – мабуть, самий престижний цесаревич на ринку легких комерційних автомобілів-фургонів.

І сьогодні, если Opel в світі пропонує дев’ять електрифікованих моделей різних класів, ми можемо з упевненістю сказати: «так, Opel – це електромобільний Бренд».

Досягнення неважный (=маловажный) тільки в Європі, але і на інших ринках – включно з Україною!

Бренд Opel стає хана більш глобальним «гравцем». Так, в 2020-му році Бренд збільшив свої продажі ради межами Європи відразу на 50%: тепер частка продажів позиция європейського ринку досягає 9% від загального обсягу реалізації автомобілів Opel. Це итак можливим завдяки активному розвитку в різних нових ринках, часом досить екзотичних – Колумбія, Еквадор, союз-ось очікується вихід на ринок Японії.

Особливо варто відзначити, що одним з «нових» ринків в целях Opel стала і Україна. Бренд Opel був представлений в Україні вже кілька десятиліть, проте в 2019-2020 рр. пройшов тотальне «перезавантаження»: виведення нових легкових моделей, потім проба пера гами комерційних моделей, постійне розширення дилерської мережі.

Всё-таки це дало свої результати. Бренд Opel в Україні завершив 2020 роки з позитивною динамікою продажів: реалізовано 732 автомобіля (легкові і LCV), що для 84% більше показників за 2019 рік. Важливо відзначити, що даний итог був отриманий в умовах зниження загального ринку в цілому: круглым счетом, за підсумками 2020 року в Україні було продано 95,5 тис. нових автомобілів, зниження ринку склало 2,2% щодо результатів 2019 року.

Оголошені результати из-за підсумками 2020 року вселяють оптимізм і дозволяють з упевненістю дивитися в майбутнє, очікуючи нових досягнень у 2021 році.

Opel Vivaro-e

Goldenes Lenkrad Opel Corsa

/

Opel Vivaro-e

Goldenes Lenkrad Opel Corsa



Категория: Авто Советы