Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Chery Tiggo 7 Pro вже на своєму шляху до України


Опубликованно 17.03.2021 04:40

Chery Tiggo 7 Pro вже на своєму шляху до УкраїниІнфoрмaція рoзміщeнa нa прaвax рeклaми:

Вжe нeзaбaрoм в Укрaїні будe прeдстaвлeнa врaжaючa нoвинкa брeнду з Піднeбeснoї – крoссoвeр Chery Tiggo 7 Pro. Цe дійснo крoк впeрeд у всіx сeнсax – нoвинкa oтримaлa визнaння нa бaгaтьox ринкax зa сукупністю свoїx xaрaктeристик, прoпoнуючи спoживaчaм сучaсні тexнoлoгії зa oптимaльнoю цінoю.

Дизaйн мoдeлі інтерпретує живу концепцію руху, засновану получи розвитку від біонічних елементів задолго. Ant. с чуттєвої естетики сприйняття. Передня решітка Tiggo 7 Pro виконана в оригінальному 3D-матричному стилі, який створює ефект глибокої перспективи завдяки грі світла і тіні. Світлодіодні фари зайняли найвищу позицію получи и распишись стику решітки радіатора та капота, і завдяки хижацькому «примруженню» надають Tiggo 7 Pro виразного та престижного вигляду.

Виражені профільні лінії кузова автомобіля в поєднанні з трьома фактурними бічними лініями, мягко похилим дахом до задньої стійки та спойлером додають зовнішності автомобіля агресивності та швидкості.

Характерною особливістю Chery Tiggo 7 Pro є світлодіодні задні ліхтарі, з'єднані між собой виразною світловою стрічкою. Завдяки їх геометрії автомобіль візуально здається ширшим та більш стабільним.

Надо дизайном моделі працювала міжнародна майна дизайнерів концерну CHERY на чолі з колишнім керівником американської команди дизайнерів General Motors Стівом Юмом. Він також має досвід роботи у Ford та Hyundai та є співавтором таких відомих автомобілів, як концепт Cadillac ElMiraj, Cadillac ATS / CTS, Chevrolet Cruze, GMC Arcadia, Hyundai Santa Fe, концепт Lincoln Center та Lincoln Navigator.

Перейдемо задолго. Ant. с технічних особливостей новинки - Tiggo 7 Pro, як і Tiggo 4, Tiggo 7 та Tiggo 8, побудований сверху платформі T1X. Сучасна платформа T1Х забезпечує більше простору в передній і задній частині автомобиль, а автомобілі на цій платформі добре поводять себя на будь-якому покритті, хоча основне покликання бути жителями міста. Колісна костяк T1X може бути від 2560 вплоть до 2800 мм, а дорожній просвіт - від 145 предварительно 190 мм.

Розміри автомобіля складають 4500x1842x1705 мм, колісна альфа и омега сягає 2670 мм. Дорожній просвіт Tiggo 7 Pro становить 190 мм, кут заїзду - 20°, а кут з’їзду - 21°. Передня незалежна підвіска типу McPherson забезпечує точне рульове управління, хороше зчеплення та високу надійність. Ззаду багатоважільна незалежна підвіска, аналогічна тій, що використовується получи преміальних моделях, поліпшує керованість і стійкість у поворотах та забезпечує відмінне поглинання ударів та благоустроенность.

Об'єм багажного відділення кроссоверу складає 475 літрів. Если задні сидіння складені, корисний простір збільшується перед 1500 літрів.

Міцність нижньої частини кузова забезпечується використанням потрійних лонжеронів, які беруть предел у поглинанні енергії удару, що работать кузов енергоємним та стійким раньше деформацій. Сам кузов Chery Tiggo 7 Pro виготовлений зі сталі Benteler різних марок, з часткою високоміцних сталей в структурі кузова в рівні понад 60%

І це лише деякі із переваг Chery Tiggo 7 Pro!

Компанія «Сі Ей Автомотів» (умещаться до складу Корпорації УкрАВТО), офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні, анонсує появу новинки в дилерській мережі вже у квітні цього року. Ціни та умови попереднього замовлення будуть опубліковані найближчим случайно.

Слідкуйте за нашими новинами в Facebook, Instagram, YouTube!



Категория: Автоновости