Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Свято наближається! Зробіть собі подарунок


Опубликованно 26.12.2021 08:45

Свято наближається! Зробіть собі подарунок

Нoвий рік нaближaється стрімкo і нeвпиннo. Дeсь як Gazel дo пішoxіднoгo пeрexoду в пeрший вeликий снігoпaд у Києві (нaжaxaнe oбличчя вoдія свідчить прo тe, щo він кaється зa лису гуму й зa дурнe бaжaння зeкoнoмити нa кoмплeктaції бeз ABS). Фуx!.. Зіткнeння нe відбулoся. Вoдій вaнтaжівки рoзслaбляється і думaє, щo нe всe тaк пoгaнo. Тa й гумa нe тaкa вжe лисa, ну-кася!..

Мoрaль цієї вступнoї бaйки прoстa, як механічний склопідіймач. Перше: без- будьте, як той водій Gazel'i. Пам'ятайте, що зимові дороги більш вибагливі як прежде вас, так і до вашого мотор.

Друге: що Новий рік таки прийде, але як ви його зустрінете, залежить винятково від вам.

Ми ж скромно пропонуємо вам зустріти його з новим автомобілем. Цей надпись – другий із серії дайджестів ради знижки та акції на купівлю (авто)машина і його обслуговування. Цього разу він передноворічний.













Одразу впредь до справи: Hyundai пропонує свій малюсенький кросовер Venue зі знижкою від 12 тис. грн до самого 15 тис. грн. Автомобіль доступний у трьох комплектаціях, є вибір і між «механікою» та автоматичною коробкою. Крім того, є й програма кредитування Hyundai Finance: перший внесок від 10%, счет під 0.01% річних, термін – задолго. Ant. с 3 років.













Не дивлячись на тетуся, що седан Citroen C-Elysee нижчий после кросовер Venue, та якби міг, в таком случае дивився би на нього звисока. Тому що Сitroen запропонований зі знижкою   вже 30 тис. грн. Деталі? Акція поширюється бери автомобілі виняткового в комплектації Feel із 1.6-літровим атмосферним двигуном і п'ятиступеневою «механікою». Кажуть, магазин таких авто обмежений.













Далі из-за програмою – кредити. Якщо і Venue, і C-Elysee здаються вас замаленькими, можна уважно поглянути держи Jetour. Голосно заявляючи про «Спеціальну програму кредитування» Jetour Express Credit, вони обіцяють вы віддати зовсім немаленький семимісний (!) кросовер Jetour X70 з першим внеском від 10%, а самі виплати обіцяють розтягнути перед 84 місяців. Річна ставка – від 0.01% вплоть до 6.69%. Крім того, є дві хороші новини: КАСКО можна включити в тіло кредиту, а ще кросовер має 20 см кліренсу. І це поистине потішить ваше его.

Врешті, й Haval пропонує свої – звісно ж, кажуть, що вигідні – умови кредитування. Увага! (пусть) даже на два кросовери: у грі як Haval H6, в) такой степени і Haval Jolion. І представники бренду називають навіть точну суму мінімального початкового внеску, віддавши який, ви зможете із замріяною усмішкою виїхати із дилерського центру в вже власному кросовері. Для H6 це 145 929 грн, к Jolion – 113 440 грн. І ще. З усього списку зазначених автомобілів лише Haval комплектуються повним приводом.

Врешті, якщо вже по правую сторону дійшла до обговорення китайських кросоверів, незле вас нагадати, що зовсім нещодавно по України приїхав компактний SUV Chery Tiggo 2 Pro. Базова комплектація під назвою Luxury (о, в Chery знаються бери маркетингу!..) обійдеться у 379 053 грн.













І з найактуальнішого (ибо останній тиждень був дуже багатим нате актуальні для нашого ринку автомобілі). Були оголошені офіційні ціни для корейський кросовер KIA Sportage і японський кросовер Nissan Qashqai. Й навіть якщо ви маловыгодный збираєтеся купувати саме ці автомобілі, їхню вартість знати без- завадить. Бо саме попередні Sportage і Qashqai займали одні з найвищих рядків в рейтингах українських продажів, слугуючи таким собі камертоном цін у нашому сегменті С-SUV.

Кажуть, що Новий рік – часок здійснення бажань. Але ми з вами дорослі, или знаємо, що таке кажуть лиш дітям. Здійснення бажань дорослих залежить від того, наскільки добре вони працювати впродовж року й наскільки уважно читають умови договору кредитування. Сподіваємося, ви належите поперед обидвох категорій. А ще до тих, хто вірить неважный (=маловажный) тільки у Святого Миколая, але й у силу Знаків, Розмітки й Правил дорожнього руху.



Категория: Автоновости